fbpx

Apie mus

Agnės Duonelė – tai sveiko maisto kepyklėlė, kurioje rasite šviežios naminės duonelės, pagardų prie jos, sveikų saldumynų ir kitų rankų darbo užkandžių.

Mūsų tikslas – su kiekvienu kąsniu Jums duoti kažką naudingo, sveiko ir skanaus.

Agne Dzeranova

Mūsų istorija

Sveiki! Esu Agnė, „Agnės Duonelės“ įkūrėja.

 

Mano mylimas tėtis valgydavo viską su duona. Net tada, kai garnyrui būdavo bulvės. Ir likimas man padovanojo lygiai tokį patį vyrą. 😄

 

Kartą nenupirkau parduotuvėje duonos, o aš kaip tik išvaziavau pas mamą į Žemaitiją savaitgaliui ir Alanas labai užpyko. 🤷‍♀️ Kaip tik buvo prasidėjusi duonos kepimo „mada“ ir mama buvo iškepusi pirmąjį kepaliuką. Kadangi šeimoje mes mėgstame pajuokauti, jį supakavau į gražią dėžutę su kaspinu ir pridėjau raštelį su užrašu – „Nuo šiol duonos mūsų namuose niekada netruks!“. Ir kas būtų pagalvojęs, kad ši frazė taps visiška tiesa!

 

Pradėjus kepti sau, netrukus pradėjo prašyti giminės ir draugai, vyro bendradarbiai ir krepšinio komandos draugai… Taip iš lūpų į lūpas „Agnės Duonelė“ išaugo į šeimos verslą, atvėrėme kepyklėlės duris Vilniuje, atsirado komanda, kuria galiu pilnai pasitikėti. 🍞

Komanda

Agne Dzeranova

Agnė Dzeranova

„Agnės Duonelės“ įkūrėja

Agnė yra kepyklėlės siela ir visos komandos motyvacijos šaltinis. Agnė moka bet kokią situaciją priimti ramiai ir be streso, o tą ramybę skleidžia ir likusiai komandai.

Be to, kad kartu su Alanu augina 3 vaikus, ji taip pat bendrauja su „Agnės Duonelės“ klientais, rūpinasi, kad visi užsakymai būtų įvykdyti, pavaduoja Moniką kepant duoneles.

Mėgstamiausia veikla: makiažų darymas. Agnei tai – lyg meditacija.

Mėgstamiausias sumuštinis: tradicinė duonelė, pesto padažas, mocarela, džiovintas pomidoras ir šviežias bazilikas.

Alanas Dzeranovas

Alanas Dzeranovas

„Agnės Duonelės“ įkūrėjas

Alanas – tai žmogus, kuris nestokoja pozityvumo, o gera nuotaika dalinasi su visais, kuriems pristato duonelę į namus ar darbo vietas.

Alano palaikymas, paprastumas ir juokeliai visada pradžiugina kiekvieną „Agnės Duonelės“ komandos narį!

Mėgstamiausia veikla: sportas. Alanas yra sporto bendruomenės „Už 7 Marių“ vienas iš lyderių bei trenerių.

Mėgstamiausias sumuštinis: šviežia arba skrudinta tradicinė duonelė ir Agnės gamintas kepenėlių paštetas.

Monika Martuzeviciute

Monika Martuzevičiūtė

„Agnės Duonelės“ kepėja

Būtent Monikos dėka gaunate šviežios duonelės, kurią jau nuo 5 val. ryto ji pradeda kepti su daug meilės ir gerumo.

Monika yra baigusi Kulinarijos menų ir vadybos bakalaurą Jungtinėje Karalystėje, todėl viskas, ką pagamina Monika, yra ne tik gardu, bet ir gražu!

Mėgstamiausia veikla: maisto gaminimas, o tiksliau – desertai ir tortai. Tai yra Monikos poilsis ir būdas atsiskleisti kūrybiškai.

Mėgstamiausias sumuštinis: tradicinė duonelė su avokadu, šviežiu agurku ir ridikėliu.

Zivile Sadauskaite

Živilė Sadauskaitė

„Agnės Duonelės“ prekės ženklo koordinatorė

Tai žmogus, kurio dėka turime pilnai mus atspindintį logotipą, estetišką socialinių tinklų erdvę, o taip pat ir šį tinklalapį.

Živilės atsakingumas, profesionalumas ir kūrybingumas motyvuoja pasitempti visą mūsų komandą!

Mėgstamiausia veikla: kuriant tinklalapius ir prekės ženklo identitetą prisidėti prie mažų verslų augimo.

Mėgstamiausias sumuštinis: paskrudinta tradicinė duonelė, avokadas, šlakelis citrinos sulčių, pipirai, druska ir saulėje džiovintas pomidoras.

„Agnės Duonelės“ skaičiai

10 +

Duonelių rūšių

15 +

Kitų produktų

9 +

Metų mūsų kepamai duonelei

agnes-duonele-tradicine-pilno-grudo-namine-duona
agnes-duonele-seeds

TOBULA duona! Ragavome Tradicinę duonelę ir Ruginę be cukraus. Viena už kitą gardesnė. Vaikus irgi sunku atitraukti nuo tokių skanėstų.

Donata Narkienė

Produktai, kuriuos galite rasti mūsų kepyklėlėje

  • Pilno grūdo duonelė

  • Duona be glitimo

  • Keto/baltyminė duona

  • Duonelė su vaisiais

  • Užtepėlės ir kiti pagardai

  • Sausainiai, duonos rutuliukai

  • Duoniukai, sėklų užkandžiai

  • Riešutų kremai

agnes-duonele-logotipas-pagrindinis-baltas

Šviežia naminė duona, pagardai prie duonos, sveiki saldumynai ir kiti rankų darbo užkandžiai.

Darbo laikas: II-VI 8–14 val. Tel. nr.: +370 676 43 655, +370 693 39 875

Got it!
X