fbpx

Orkaitėje kepta duona su žolelių sviestu – sveikesnis keptos duonos variantas

Keptos duonos turbūt neatsisakytumėte nė vienas, tačiau visi puikiai žinome, kad toks maistas – tikras išbandymas mūsų virškinimui.

Dalinamės alternatyva, kuri ne ką mažiau skani įprastinei keptai duonai, tačiau daug sveikesnė, su mažiau riebalų. Be to, jeigu namie turite užsistovėjusios ir jau sukietėjusios duonelės – šis receptas kaip tik Jums!

Eiga:

🌾 Tradicinę duonelę supjaustykite riekelėmis, o jas – į norimo dydžio gabalėlius.

🌾 Ant vienos pusės užtepkite žolelių sviesto.

🌾 Išdėliokite duoną ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

🌾 Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje 15–20 min., kol apskrus.

Iškeptą duonelę galite gardinti varškės užtepėle ir kietuoju sūriu, tačiau galima išsiversti ir be to, kadangi žolelių sviestas suteikia ypatingą skonį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Darbo laikas: II-V 8–19 val.; VI 8–14 val. Tel. nr.: +370 693 39 875

Got it!
X