Turtingiausia sėklomis ir maistingiausia, visų valgytojų labiausiai pamėgta tradicinė Agnės duonelė. Be kvietinių miltų.
Kepama tik iš natūralaus raugo, be mielių. Rauge esančios bakterijos teigiamai veikia mūsų žarnyno mikroflorą.
70% duonelei kepti naudojamų miltų sudaro ruginiai pilno grūdo miltai, kuriuose gausu svarbiausių aminorūgščių, B ir E grupės vitaminų, mineralinių medžiagų bei mikroelementų (magnio, geležies, cinko, mangano).
Šios duonelės plutelė apskrudus ir traški (ir skani!), o vidus – minkštas.
Daug skaidulų – beveik 9 g / 100 g. Skaidulinės medžiagos laikomos puikia širdies ir kraujagyslių ligų, diabeto, virškinamojo trakto ligų, svorio sutrikimų ir kitų negalavimų prevencine priemone.
Praturtinta sėklomis – linų, saulėgrąžų ir sezamų. Šios sėklos yra nesočiųjų riebalų šaltinis, o tai suteikia didesnį sotumo jausmą.
Ilgai išlieka šviežia. Laikant šią duonelę šaldytuve, plastikiniame maišelyje ja mėgautis galėsite bent savaitę.
Pagaminta su daug meilės ir geros energijos.
Sudėtis: ruginiai miltai, spelta miltai, linų sėmenys, avižiniai dribsniai, saulėgrąžų sėklos, sezamo sėklos, cukrus, druska.
Alergenai: rugiai, sezamo sėklos.
100 g maistingumas: energinė vertė – 239 kcal/1000 kJ, riebalai – 5.5 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0.6 g), angliavandeniai – 43.9 g (iš kurių cukrų 4.9 g)*, baltymai – 7 g, skaidulos – 8.7 g. *Pridėtinio cukraus 100g yra 4 g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.